OBIECTIVUL CONFERINȚEI

Obiectivul conferinței este acela de a conștientiza mediul corporate ce activează în România, de prezența “inamicul invizibil“ al productivității și al performanței. Cei prezenți vor afla în mod real cum să-și crească productivitatea și profitul companiei cu 20% , fără creșteri de buget. Practic, vor descoperi cum să combată eficiența și randamentul scăzut nedeclarat al propriilor angajați.

Vrei să știi

De ce ar trebui să participi la acest eveniment?

• Vei afla cine este “inamicul invizibil” al productivității și al randamentului scăzut

• Vei descoperi modul în care acest “inamic invizibilt” distruge productivitatea din mediul corporate

• Vei descoperi modul în care acest “inamic invizibilt” distruge productivitatea din mediul corporate

• Discutăm despre impactul economic al sindromului de prezenteism într-o companie cu minim 500 de angajati, în urma studiilor realizate. Cifre, rapoarte și concluzii, nu doar păreri !

• Descoperi strategii practice de gestionare și eliminare a randamentului scăzut din propria compania

• Analizăm noile perspective referitoare la modalitățile prin care crești profitul companiei doar cu ajutorul optimizărilor resurselor deja existente

• Vorbim despre cum să identifici randamentul scăzul și nedeclarat al angajaților, din propria companie

• Afli în mod practic cum să crești eficiența organizatiei tale

CÂND ARE LOC EVENIMENTUL?

Joi, 3 Noiembrie 2022
Interval orar 14: 00 – 17:00
Evenimentul se desfășoară atât FIZIC, cât și ONLINE.
Fizic - Pullman Hotel, Piața Montreal nr. 10, Sector 1, București

Online - prin prezența în camera de conferință privată. Vei primi link de participare în mediul online la adresa de mail cu care te-ai înregistrat la eveniment.

Întregul eveniment are o durată de 3h cu pauza pentru
• Networking de calitate
• Interviuri
• Snack & coffee break

Accesul este Gratuit în baza înregistrării

Cine sunt Speakerii acestui eveniment?

Radu Predoiu - Lector Universitar Doctor în Psihologie

14:00 - 14:30
Radu Predoiu este Doctor in Psihologie și Lector Universitar UNEFS Bucureşti De asemenea are un Postdoctorat în ştiinţa sportului şi educaţiei fizice, este Membru al Colegiului Psihologilor din România, al Consiliului Ştiinţei Sportului din România și al Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră al UNEFS.

Codrin Scutaru - Director General - Public Affairs Solution

14:30 - 15:00
Codrin Scutaru a ocupat funcția de Managing Director al biroului de consultanță american McGuireWoods în România din 2018. Începând cu ianuarie 2020, a preluat conducerea Public Affairs Solutions în calitate de Chief Executive Officer.

Mihaela Tatu - jurnalist

15:30 - 16:00
Mihaela Tatu este realizator-prezentator de emisiuni radio și TV de peste 22 de ani, Trainer certificat ANC în Tehnica de transmitere a vorbirii și artă, Trainer certificat Persolog conform modelului DISC, Voice Over la BTI Oradea, Speaker motivațional și Membru al Toastmasters Oradea și Iași.

Simona Podgoreanu - Head of HR KPMG

15:00 - 15:30
Simona Podgoreanu este Senior Executiv cu experiență vastă în HR, având succes în repoziționarea funcției HR ca partener strategic și construind echipe excepționale de la zero, valorificând munca în echipă în echipe interfuncționale.
De asemenea are o experiență vastă în managementul schimbării și transformarea culturală, planificarea forței de muncă, managementul talentelor și planificarea succesiunii, învățare și dezvoltare, compensare și beneficii, integrarea resurselor umane în fuziuni și achiziții.

Alexandru Ilie – Co founder RestartiX

14:00 - 14:30
Alexandru este una dintre reprezentanții de seamă ai kinetoterapie din România. De asemenea este co-fondatorul Restartix - prima platformă de educație și prevenire din România în sistemul de telemedicină. Întotdeauna aproape de mediul corporativ, prin strategiile sale, a căutat în peste 13 ani de activitate să îmbunătățească productivitatea angajaților din acest mediu. A început cel mai mare studiu despre Prezenteism din România, dorind să observe relația dintre așezarea pe scaun și productivitatea angajaților.

Agenda Evenimentului

Sesiunea I Inamicul Invizibil al productivității

Prezentator: PHD Radu Predoiu

Productivitatea reprezintă o țintă urmarită de fiecare top manger. Dar imaginează-ți că ăncă de acum 20 de ani s-a constat faptul că existată unui sindrom ce afectează productivitatea unui angajat cu posibilități extrem de limitate în a fi depistat. Combaterea acestuia reprezintă o cale sigură de creștere a productivității cu 20% fără nici un fel de creștere de buget. Pare un vis însă acestea sunt datele reale.

TEME

[thememove_button text=”• Cine este inamicul nevăzut al productivității ?” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Cum se manifestă el în comportamentul unui angajat ?” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• De ce pare acest sindrom ?” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”]

Sesiunea II Impactul economic al Prezenteismului

Prezentator
GM McGuireWoods – Codrin Scutaru

Cifrele elimină orice emoție și opinie personală despre ceea ce credem noi. Din acest motiv un raport bine intocmic valoarează cât 10 întâlniri. Din această expunere vei putea înțelege pracmatic cum afectează acest sindrom o companie de peste 500 de angajați și cum să crești profitul companiei tale cu 20 % .

TEME

[thememove_button text=”• Prezenteismul din perspectiva unui GM” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Cum poți astupa o gaură invizibilă ?” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Impactul economic al acestui sindrom” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”]

PAUZĂ

Seiunea III Rolul Comunicării în Creșterea Productivității - Mit sau Adevar

Prezentator
Mihaela Tatu

Comunicarea reprezintă fundația oricărei relații. Din acest motiv și în relația cu productivitatea, comunicarea nu poate fi exclusă. Ne propunem să aflăm cât de importantă este aceasta în combaterea sindromului ce afectează randamentul, dar și rolul comunicării în expunere si dezbaterea publica, pentru o companie de peste 500 de angajați.

TEME

[thememove_button text=”• Diferentele intre comunicarea ascendenda si descenta” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Cultura comunicarii unidirectionale intr-o companiei de peste 500 de angajati” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Cand se termina dezvoltarea in comunicare ?” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Comunicarea, cheia ce deschide cutia Pandorei !” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”]

Sesiunea V Cercetarea!
Cheia Creșterii De Productivitate

Prezentator
Co-Founder Restartix
Alexandru Ilie

Ultimii ani au demonstrat: Cine nu investește în cercetare este lăsat în urmă cu viteza luminii. Mediul științific și echipele interdisciplinare pot să îmbunătățească productivitatea unui angajat și implicit a unei organizații, dar pentru ca acest lucru să se întâmple este, nevoie de cooperare între mediul corporate și staful științific.

TEME

[thememove_button text=”• Intersecția dintre știință și mediul corporate” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Cifre despre cel mai amplu studiu legat de productivitate, desfășurat în România” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Instrumente practice de indentificare a lipsei de productivitate” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Invitație la colaborare” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”]

Sesiunea IV Rocada!
Mișcarea Câștigătoare

Prezentator
Simona Podgoreanu
Head of HR KPMG

Anii de pandemie au adus o mulțime de schimbări în viețile noastre, ale tuturor, iar una dintre cele mai importante este și felul în care lucrăm. Cultura productivității în noua era post pandemică, diferă total de cea pe care o cunoșteam înaintea marelui virus. După ce o parte dintre angajați au lucrat remote și au demonastrat că productivitatea nu este posibilă numai de la birou, foarte probabil că revenirea la normal, despre care se vorbește tot mai des în ultima vreme, nu va mai posibilă printr-un mail în care să-ți anunți colegii să vină la birou.

TEME

[thememove_button text=”• Productivitate în hybrid work – mit sau adevăr” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Rocada continuă între absenteism și prezenteism” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Presiunea generează recesiune” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”][thememove_button text=”• Leadership-ul flexibil” el_class=”skin-white” url=”http://vietcao.local/polygon/features/page-builder-28-saved/”]

Înscrie-te la Evenimentul LIVE, accesând butonul de mai jos

OBIECTIVUL CONFERINȚEI

 

Obiectivul conferinței este acela de a conștientiza mediul corporate ce activează în România, de prezența unui “inamic invizibil“ al productivității și al performanței. Cei prezenți vor afla în mod real cum să-și crească productivitatea și profitul companiei cu 20% , fără creșteri de buget. Practic, vor descoperi cum să combată eficiența și randamentul scăzut nedeclarat al propriilor angajați.

DE CE SĂ PARTICIPI

 

  • Vei afla cine este “inamicul invizibil” al productivității și al randamentului scăzut
  • Vei descoperi modul în care acest “inamic invizibilt” distruge productivitatea din mediul corporate
  • Discutăm despre impactul economic al sindromului de prezenteism într-o companie cu minim 500 de angajati, în urma studiilor realizate. Cifre, rapoarte și concluzii, nu doar păreri !
  • Descoperi strategii practice de gestionare și eliminare a randamentului scăzut din propria compania
  • Analizăm noile perspective referitoare la modalitățile prin care crești profitul companiei doar cu ajutorul optimizărilor resurselor deja existente
  • Vorbim despre cum să identifici randamentul scăzul și nedeclarat al angajaților, din propria companie
  • Afli în mod practic cum să crești eficiența organizatiei tale

Email: x-ray@restartix.com | Phone: 0760 77 44 62 | 021 555 38 13

Copyright © 2022 RestartiX Center. All Rights Reserved