Speaker

Simona Podgoreanu, Head of HR

Head of HR @ KPMG

Senior executive with extensive HR experience success in re-positioning HR function as strategic partner, building exceptional teams from scratch, leveraging on team work in cross-functional teams.

Extensive experience in Change Management and cultural transformation, Workforce planning, Talent Management& Succession planning, Learning and Development, Compensation and Benefits, HR integration in M&A.

Simona will share with you how to change the impact of presenteeism in your company and which is the impact of the pressure on coming back to the office from a presentism perspective.

AllSessions

Agenda Evenimentului
November 2, 2022
4:00 pm

Sesiunea IV - Rocada! Mișcarea câștigătoare

Hotel Pullman, București, Sala New York
2 November
Time:  4:00 pm - 4:30 pm
Location:  Hotel Pullman, București, Sala New York

Anii de pandemiei au adus o mulțime de schimbări în viețile noastre, ale tuturor, iar una dintre cele mai importante este și felul în care lucrăm. Cultura productivității în noua eră post pandemică este clar total diferită de cea pe care o cunoșteam înaintea marelui virus. După ce o parte dintre angajați au lucrat remote și au demonastrat că productivitatea nu este posibilă doar de la birou, foarte probabil că revenirea la normal, despre care se vorbește tot mai des în ultima vreme, nu va mai posibilă printr-un mail în care să-ți anunți colegii să vină la birou.

Teme :
• Productivitate în hybrid work – mit sau adevăr
• Rocada continuă între absenteeism și prezenteism
• Presiunea generează recesiune
• Leadership-ul flexibil

Email: x-ray@restartix.com | Phone: 0760 77 44 62 | 021 555 38 13

Copyright © 2022 RestartiX Center. All Rights Reserved